Известно е, че пророчицата посвещава последните дни на живота

...
  Известно е, че пророчицата посвещава последните дни на живота
Коментари Харесай

Ванга: Света Петка е жива, виждам я!

 

Известно е, че пророчицата посвещава последните дни на живота си на строителството на храм „ Света Петка ” в Рупите.

„ Тази църква е моят живот. Моят живот е доста печален и печален. Моят живот е доста тежък и мрачен. Тази църква ми е и дъщеря, и наследник, и спомен за моя живот. Сърцето ми плаче, като я виждам в този момент ”, споделя Ванга пред най-близките си.

 

Самата тя е изписана от Светлин Русев като икона в храма, което съгласно други български явления е провокирало гибелта на пророчицата. Обяснението е, че изографисването на живи хора ги обрича на гибел съгласно старите поверия. Всяка аналогия в иконите не е инцидентна, а е подаден код, посредством който следва да си отидат избрани персони. Това е един низък и замърсен обреден ритуал, посредством него приживе се погребват хора ”, споделя ясновидката Селена.

 

Храмът „ Света Петка " е осветлен на 14 октомври 1994 година от починалия към този момент Неврокопски митрополит Натанаил. Ванга умира 2 години по-късно – на 11 август 1996 година Предсмъртното й предпочитание е да я погребат в двора на къщата й в Рупите, само че хората към нея вземат решение гробът й да бъде в двора на църквата „ Света Петка ”.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР